Trampoline rechthoek

Rechthoekige trampoline kopen - Salta - Ingraaf

Trampoline rechthoekig kopen - Salta Avyna - Veiligheidsnet - Ingraaf Inground

 

Ben je van plan om een rechthoekige trampoline te kopen? Op Trampolineplein.nl vind je vaak voordelige aanbiedingen van een trampoline rechthoek.  Zo voordelig, dat het qua prijs bijna geen verschil meer maakt met een tweedehands trampoline rechthoek. Een tweedehands rechthoekige trampoline kopen raden wij sowieso ten zeerste af, je weet namelijk nooit welke opdoffers deze trampoline rechthoek heeft gehad. Als het trampoline frame is ontzet, blijkt deze koop al snel een miskoop te zijn.

 

Als je een rechthoekige trampoline wilt kopen dien je op een aantal belangrijke punten te letten:

Ten eerste moet je de keuze bepalen of je een trampoline rechthoek met veiligheidsnet wilt kopen, of een rechthoekige trampoline zonder veiligheidsnet. Het is ook nog mogelijk om een trampoline rechthoek in te graven (trampoline rechthoek inground).

Ten tweede moet je goed opmeten welke ruimte je beschikbaar hebt voor de te kopen trampoline rechthoek. Het komt namelijk vrij vaak voor dat er een te grote trampoline wordt besteld voor de beschikbare ruimte. En als de trampoline dan in elkaar gezet is en het blijkt dat hij niet past, kun je hem weer afbreken. Zonde van de tijd toch?

Ten derde het beschikbare budget voor de aanschaf van de rechthoekige trampoline. Er is al een goede rechthoekige trampoline inclusief veiligheidsnet te koop € 239,00. Veel goedkoper kun je ze ook niet vinden, tenzij het een ondeugdelijke merkloze trampoline is die van slechte materialen is gemaakt. Maar er zijn ook rechthoekige inground trampolines te vinden van rond de € 1000,00, nogal een verschil dus.

 

Alle goede top rechthoekige trampolines kun je vinden op Duursportstore.nl. Alle trampolines worden gratis verzonden en er zit minimaal 2 jaar garantie op het frame. 

 

Salta Black Edition trampoline rechthoek 210 x 305 met veiligheidsnet

 Deze geheel zwarte trampoline is echt een lust voor het oog. Hij is verkrijgbaar in 2 maten, 210x305 cm en 153 x 214 cm (gratis verzending).

 

Trampoline rechthoek salta black edition met veiligheidsnet - Duursportstore.nl